Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ η παραμονή (ή μη) του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και εάν από πλευράς συλλόγου θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, με υψηλότερες αποδοχές. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει με την Ένωση συνεργασία διάρκειας 2+1 έτους, με τον δεύτερο χρόνο να οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μια πρώτη επαφή μεταξύ του Χριστοδουλόπουλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία δεν φαίνεται να υπήρξε ταύτιση για τα «θέλω» της κάθε πλευράς. Ωστόσο, βάσει πληροφοριών των τελευταίων ωρών, θα υπάρξει και νέο ραντεβού, προκειμένου να ξεπεραστεί η διαφορά που φέρεται να υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι.

Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν του ενός έτους, που θα αποφέρει στον 31χρονο άσο ένα ποσό της τάξης των 320 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο, εκείνος λέγεται ότι έκανε νύξεις εδώ και μήνες για νέο συμβόλαιο, με αποδοχές περίπου 400.000 ευρώ, που θα τεθεί σε ισχύ από την προσεχή αγωνιστική χρονιά και θα τον δεσμεύει για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, αν τελικά οι δύο πλευρές δεν δώσουν τα χέρια, τότε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ανοίγει. Ωστόσο, στο Λιμάνι, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», υπάρχει η ίδια λογική και για ανάλογες περιπτώσεις: δεν θα ασχοληθούν με κανέναν παίκτη πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με την εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.